Popcorn!

Ligger i sängen och äter popcorn! namnam! Älskar smöriga popcorn med aromatkrydda på.
Jag ligger o tänker på just vad jag gjorde vi den är tiden för flera år sedan. Därför tänkte jag summera mina år så långt det går:)

Maj 2009: Jag bor hemma hos Greger just för tillfället. Har flytta ifrån min lilla etta på Norrstrand och ska flytta ihop med Greger inne i en två mitt inne i stan. Jag håller precis på att byta jobb mellan Unicall och till att bli säljare för TRE. Höll även på med smyckena för fullt. Gjorde en massa smycken till kompisar och planerade öppna upp denna bloggen istället för min privata.

Maj 2008: Jag var singel och bodde i en liten annan studentetta på Herrhagen. Jag satsade hela månaden på att ta mitt körkort i juni. (Vilket jag gjorde)
16 maj träffade jag Greger för första gången. Datum som har satt sig på minnet:)

Maj 2007: Jag bodde tillsammans med min dåvarande pojkvän Robert i Kristinehamn. Jag jobbade på Bredbandsbolaget och längtade nått grymt till att sluta jobbet och bara få va ledig hela sommaren. Jag visste då att vi skulle flytta till Karlstad och att jag skulle börja streetdanelinjen.

Maj 2006: Studenten närmade sig och jag bodde hemma hos pappa. Det pirrar verkligen i magen när jag tänker på studenten. Det var verkligen bland dom roligaste dagarna i mitt liv. Just maj månad var mycket förberedande inför studenten.

Maj 2005: Jag var mitt mellan ett förhållande mellan Glenn och Robert. Jag hade det rätt tufft den perioden i och med att hela vårkanten var jag deprimerad. Jag bytte klass osv.

Maj: 2004: hmm.. svårt. Jag minns att jag var tillsammans med Glenn och att jag skulle sluta ettan.

Maj 2003: Då skulle jag sluta nian. Vilket var riktigt spännande! Så himla mycket fram till att börja på gymnasiet i en helt ny stad. Jag var även tillsammans med en kill som hette Erik. Vilket tog slut strax efter maj. Vi var ihop ca 9 mån eller nåt.

Maj 2002: Jag var rosa i håret och brukade gå på disco i Storfors. Hela detta år hade bestått mycket utav dans och uppvisningar. Jag träffade min första seriösa kille som kallades för "Rolle" på ett storforsdiso.

nu börja mitt minne sakta men säkert försvinna hhahaha! 


Jag o brorsan leker att vi är bulldogs. haha!jag är 9 år här.


Liten tös med stil.Nykläckt med mina kära syskon runt om mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Kul läsning!:) Det va ju tur att du bytte klass tycker jag och inte visste jag att du hade varit ihop med "Rolle". Det va en fin påminnelse om allt man kan komma ihåg:)Kramkram!

2010-05-18 @ 00:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0