Hälsa för mig...

1. Det sociala.

Dvs familj, vänner och pojkvän är det absolut viktigaste för mig. Om jag inte hade dom så hade det nog varit väldigt svårt idag. Dom ger mig energi som jag behöver för att funka. Jag kan ladda mina batterier hos dom. Dvs prata om problem, få feedback, tröst, peppning och kunna skratta och gråta med.

2. Det kreativa.

Jag älskar att vara kreativ och ha fantasier. Jag älskar att skapa! Min stora passion är att pyssla med fimolera och skapa smycken. När jag sitter vid mitt pysselbord här hemma är det som meditation. Jag är i nuet och har inga andra tankar än den lilla lerklumpen som jag har i handen och ska få till något snyggt och kreativt. Det kan verkligen gå hela dagen och för mig känns som att det har bara gått en timme. Jag älskar färger och gillar att dekorera, designa och massa annat kul. Ja, allt som har med pyssel att göra. Just känslan av att vara nöjd av det man skapat är en oerhört bra känsla och man blir stolt över sig själv.

3. Att stå på scen - uppträda

Det är verkligen inget som toppar denna känsla. Jag jag gillar att uppträda och är en person som kan bjuda på mig. Jag har länge dansat i mitt liv och har kört många solouppträdanden så är det enorm känsla som nästan faktiskt inte går att beskriva.

Just att få och känna responsen från publiken, jublandet, ögonen på sig och ge gärnet i dom få minuterna man har på scen. Det är sån otrolig kick som strömmar igenom kroppen. Det är nästan som man säljer sig själv på scen. Blottar sig helt och hållet. Riktig skön känsla!

4. Träning.

Jag älskar att träna. Känslan efter ett hårt gympass där man känner att musklerna har fått sig en omgång eller kanske varit ute och gått en långpromenad i det fina vädret. Träning gör mycket gott för min själv och känner en stor känsla av att jag är nöjd över mig själv efter träning.

5. Mat och sällskap/resor.

Jag älskar mat också.... Eller ja, nästan all ätbart man kan stoppa i munnen. Jag gillar framför allt sushi (åt det senast idag) tacos, massa kötträtter och skaldjur. Godis är jag också himla förtjust i. Choklad är nog favoriten. Men jag tycker att hälsa för mig är att ha ett fint sällskap och äta något gott. Till exempel middag hemma, bio med godis, fika på stan med mera.

Att resa är nånting också som är väldigt bra för min hälsa. Det behöver inte vara till utlandet men känslan av att komma i från vardagen är helt underbart. Att släppa mina tankar för stunden och sväva in i nya tankebanor när jag reser bort. Att rasta hjärnan lite.En gammal bild från 2005;)


Kommentarer
Postat av: Pitchi

kan du inte ta en bild på din pyssel-hörna? :)

2011-03-22 @ 17:55:45
URL: http://pitchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0