Det är sällan jag bär mina egna smycken. M...

img_7632 (MMS)

Det är sällan jag bär mina egna smycken. Men idag fick det bli det:) En stor porton me glass:)


Skönt utsliten.

Idag tror jag o Staffan till gymmet och körde. Första "riktiga" passet på länge!
30 min fettförbränning, biceps och rygg. Kändes riktigt bra! känns ännu bättre att jag har lagt upp en planering om träningen framöver.
Så här kommer den se ut:)
  • Måndag: Förbränningsträning 30 minuter + Styrketräningspass #1: Rygg & Biceps
  • Tisdag: Förbränningsträning 60 minuter (intervaller)
  • Onsdag: Förbränningsträning 30 minuter + Styrketräningspass #2: Bröst, Triceps & Axlar
  • Torsdag: Förbränningsträning 60 minuter (intervaller)
  • Fredag: Förbränningsträning 30 minuter + Styrketräningspass #3: Ben
  • Lördag: Vila
  • Söndag: Förbränningsträning 60 minuter
Kommer bli awesome!
Nice kepa=)

Nystart!

Idag gick jag upp 05:30 tillsammans med min älkling och drack lite kaffe. Jävlar vad gott jag har sovit i natt! Sov med öppet fönster så frisk luft kom in. På dagens schema är det
Boka marknader

Ta bilder på smycken

Skriva information om smyckena

Försöka fixa bloggen på webbshopen

Har hunnit bokat marknader nu och skickat lite mail kring det.
Dagens inspiration- PÄRLOR!
Bilder från weheartit.com

På ruta ett.

Igår var det första träningspassset på länge. Känns i benen i dag kan jag säga. Både jag och Staffan körde kettlebells intervall och körde slut på oss själva och sen en del styrka på det. Har verkligen tappat jättemycket sedan jag blev sjuk. Förutom det så har några dagar varit sjukt jobbiga. Tunnelseénde med med starka ångestkänslor. Tur är så kan jag relatera vart det kommer ifrån. Det kunde jag inte förr riktigt. Just nu håller jag tummarna för ett samtal jag ska få i eftermiddag som kan underlätta lite.
Många frågar om min webbhop är snart klar. Jag kan säga att det är MYCKET mer att göra än vad jag trodde.
Men hemsidan är iaf www.pinkybell.se :) ... Den är klar, men bilder i slidern ska komma upp, produkter information och så ska jag fixa en del med fakturor:)
Tror det kan var bra att jag tar lite i taget och försöker komma igång lite granna. En tatueringsstudio har hört av sig till mig och är intresserade av att sälja mina smycken. Det tackar jag ju inte nej till:)
Nästa månad är det dags för min och Staffans efterlängtande semester. Och resmålet är inget mindre än Barcelona i Spanien:) Det kommer bli en hur rolig resa som helst tror jag. Vi kommer ta med oss longboardarna, boka resa dit och bo runt på vandrarhem och utforska den stora staden:) Spara in pengar på boende så man kan lägga mer pengar på nöjen och mat:)

Från topp till bott...

För några veckor sedan var jag verkligen på topp. Allt flöt på skitbra! Träningen gick helt awesome, kosten, tänket och välmåendet. Nu är jag på botten och har verkligen ingen energi alls. Jag har varit sjukt i närmre två veckor och jag har svårt att tänka positivt. Men jag antar att det blir bättre. Så fort jag får börja träna igen så tror jag att allt kommer bli bra:)
Detta skapade jag idag:)


ordning och reda!

img_2261 (MMS)

ordning och reda!


Nånting jag inte skulle tacka nej till nu!:)

img_4565 (MMS)

Nånting jag inte skulle tacka nej till nu!:)


:)

img_3595 (MMS)

:)


Bra humör idag! Ny månad och sol! Men akta...

img_2578 (MMS)

Bra humör idag! Ny månad och sol! Men akta er för att bli lurade idag! 1 april! Min dag började med att jag sa till Staffan att han skulle gömma godispåsen från igår. Vet att jag har svårt att hålla mig och jag försöker hålla en strikt diet nu och har EN ätardag.... Inte två, tre dagar som det har kunnat bli tidigare. Sen drack vi kaffe, jag stack ut och gick och sen lade mig solariumet:) Så nu är jag fräknig som aldig förr;) Igår vart en superbra kväll! Vi stack till Mongolian Steakhouse i KD och moffflade som två grisar och sedan bio. Kvarteret Skatan. Så jäääävla bra och rolig var den!!:D Tror det var vi som hördes mest i salongen. Gapflabb hela tiden:)


RSS 2.0