På ruta ett.

Igår var det första träningspassset på länge. Känns i benen i dag kan jag säga. Både jag och Staffan körde kettlebells intervall och körde slut på oss själva och sen en del styrka på det. Har verkligen tappat jättemycket sedan jag blev sjuk. Förutom det så har några dagar varit sjukt jobbiga. Tunnelseénde med med starka ångestkänslor. Tur är så kan jag relatera vart det kommer ifrån. Det kunde jag inte förr riktigt. Just nu håller jag tummarna för ett samtal jag ska få i eftermiddag som kan underlätta lite.
Många frågar om min webbhop är snart klar. Jag kan säga att det är MYCKET mer att göra än vad jag trodde.
Men hemsidan är iaf www.pinkybell.se :) ... Den är klar, men bilder i slidern ska komma upp, produkter information och så ska jag fixa en del med fakturor:)
Tror det kan var bra att jag tar lite i taget och försöker komma igång lite granna. En tatueringsstudio har hört av sig till mig och är intresserade av att sälja mina smycken. Det tackar jag ju inte nej till:)
Nästa månad är det dags för min och Staffans efterlängtande semester. Och resmålet är inget mindre än Barcelona i Spanien:) Det kommer bli en hur rolig resa som helst tror jag. Vi kommer ta med oss longboardarna, boka resa dit och bo runt på vandrarhem och utforska den stora staden:) Spara in pengar på boende så man kan lägga mer pengar på nöjen och mat:)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej lilla pralinen!

Var rädd om dig och portionera ut din härliga energi i lagom stora doser så du inte sliter ut dig <3

2012-04-18 @ 18:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0