taggad, taggad till tusen!!!

Nu sitter jag här skittaggad.... måste nog vara pga av all kaffe min kropp har intagit denna tisdag. Jag är helt lyrisk. ska snart ta in tvättjäveln på tork och sen väcka det allra finaste jag har - Staffan. Han har tagit en powernap nu efter jobbet. Inte jag, jag har för mycket ideér.
Ska bli gött och bli av med all överskottsenergi på gymmet snart. Igår på gymmet var en pissdag. Kände av min gamla skada och kom in i helt fel tankebanor. Men jag måste ändå har varit duktig igår eftersom världens träningsvärk börjar komma smygandes på nu.
 
Längtar till våran flytt till underbara Karlstad. 3 september flyttar vi=P Nystart i denna härliga stad! Och en ultramega fin lägenhet i dom mest centrala delarna. Pråmkanalen=)
 
Längtar till nästa helg då det är Oxhälja och jag ska stå med Pinkybell. Tidigare år har verkligen varit superbra! Och jag hoppas detta år har att erbjuda lika bra väder och lika mycket folk. Då blir lilla Isabelle superglad!=)
 
Jag är fett trött på mitt hår... Jag vill se ut som denna lilla pralin.
 Ruby Rose.

Saker o ting börjar falla på plats.

Varit jäkligt mycket ett tag nu. En stor sorg går jag igenom och det är väldigt rörigt med dom basala delarna i mitt liv just. Det gäller bara att hålla lågan uppe så man inte faller pladask. Precis som livet är. Kämpigt många gånger. Ständig sökan på vad man vill med livet och vad livet vill med mig. Ibland går det inte riktigt ihop.
 
Jag är så himla glad över dom människor som står mig nära idag. Min familj, vänner och Staffan.... Vad vore jag utan honom?
Har är utan tvekan det största som har hänt i mitt liv och min kärlek till honom är oändlig. Jag vill föralltid vara hans.
 
Känns väldigt bra och vara säker på det.
Idag blir det en myskväll. Helt och hållet.... Och imorgon håller jag tummarna för den lägenheten i karlstad som vi ska kolla på:) Precis vid pråmkanalen. Centralt är gött!

Facebook Pinkybell

För att få mer uppdateringar och vad jag pysslar med så föreslår jag att dom som är intresserade att söka på Pinkybell på Facebook. Gå in och gilla och följ mej där i stället=)

RSS 2.0