skriva av sig.

Inte rätt plats för det kanske.
 
En tid nu har varit otroligt tufft för mig. Jag skattar mig lycklig för att jag har väldens underbaraste pojkvän. Och förståndiga vänner. Åsa & Ida...  Jag har varit dålig på att höra av mig, men ni har haft förståelse för det. Tyvärr så ser situationen ut idag att inte alla har förståelse. Och jag orkar inte ödsla den lilla energin jag har kvar på dom som inte förstår. Utan kommer behöva all den energi jag har kvar en tid framöver. Jag står framför mitt livs största utmaning.

Kvällstankar!

Idag har jag haft en ledig dag! Så då har jag passat på att vara lite hemmafru... En riktig jävla kvinna har jag varit! Städat, diskat, tvättat kläder, lagat go mat, bakat och ja... Lite annat:) Känns riktigt bra att fått vara så effektiv. Samtidigt som jag har kunnat passat på att slöa och kolla på lite film:) Imorgon är det dags igen för jobb! Längtar tills på torsdag.. Då jag ska på ett lite hemligt möte. Åh! Vad jag älskar att vara hemlig!! Speciellt när jag har läsare som kanske skiter fullständigt i vad jag gör om dagarna och har för mig. Ni kanske vill läsa om mitt hantverk. Men just nu ger jag blanka sjutton i det. Det här är stort, riktigt stort!:) yeye! Time to sleep. Först ska jag ta och göra min checkout på alla sidor innan jag blundar. Facebook-bloglovin-instagram-blocket-hotmail.... Så ser den ut:)


Kandeeshop.se

Beställde i söndags för första gången från Kandeeshop.se .
 
Inte till mig, men som en present till min älskling:) 
 
 
 
Sandra som driver webbshopen är en stor förebild till mig! Hon är konstnär och hon har lyckats skapat sig ett märke som det går väldigt bra för. Hon är 25 år och superdriven. Hon tror på sig själv.
 
DET ÄR INSPIRATION!

beautiful


Rosa smyckesram

Något som jag nog ska försöka snickra ihop så småningom. PRAKTISKT!
 

Instagram inspiration

Fann finner ganska många duktiga hantverkare på instagram:)


Icecream and gummybears.


choklad!

Goaste chokladen som finns nu?! Jag är helt såld.
 
 

80 talet retro kasett!

 
Nostalgi? Bjuder på att halsband med en liten kasett med härligt pastelliga strasstenar.(3 * 4,5 cm) Välj din längd själv på silverkedjan.
 
170:-
 
Ps. Är supersnyggt att ha som ett stort örhänge.

Ledighet!

Nu är jag ledig i tre dagar! Väldigt härligt! Solen är framme med klarblå himmel. Dock är jag inget solningsfreak... Jag blev så jäkla trött på sol när jag var i Turkiet. Jag fick nog hela min dos för sommaren där.
 
Hur som helst så skulle jag dra i kok kokarn för mitt heliga morgonkaffe. Tror fan att det inte kom något vattnet ur kranen. Har varit så i flera timmar. Våran hyresvärd är totalt urusel när det gäller informera om sådant.
Skönt att få flytta härifrån snart. Bor bara en massa konstiga människor i dessa lägenheterna. 
Startade dagen med en jobbansökan till ett företag som jag hoppas att få jobb på:) Sen funderar jag på att gå ut på promenad ut i skogen. Men jag försökte igår, och det gick ingen vidare med min dumma stortå:(
 
ÅHHHH!!! Kluckar det i ledningarna! Jag tror att det finns vatten i kranen nu!!! KAAAAAAAAAAAAAAAFFÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!

Härligt glasshalsband!

 
Med en glassbägare på ca 5 cm så gjorde jag ett härligt frestande halsband av en blandning av paper clay och fimolera. Den går att beställa! :) Silverkedja får ni bestämma längden på själv:)
 
Pris: 190 :-

Some work:)


Godis för hela slanten.

Det har blivit lite väl mycket godisätande sista tiden. Men det är ju så gott!! Idag blir jobb 11-17 på Maxi och sedan bär det av till Storfors där jag och Staffans syster Maria så ut och leta guld. Kantareller:)
 
Jag är ledig i tre dagar här efter:D GUUUUUUD VA SKÖNT=)
 

Jag har det bra!

Så, inte trodde jag att jag skulle skriva mer i denna bloggen eftersom jag trodde jag hade tappat stinget totalt. Efter min utomlandsresa på två veckor så var det mycket som förändrades hos mig och jag började tänka lite klarare. Jag har en massa ideér jag VILL förverkliga! Jag sitter faktiskt näst intill varje dag vid mid pysselbord och skissar och klurar. Det är ett sätt för mig att koppla av och komma bort lite.
 
Just dom här kraven jag har haft tidigare på mig själv finns inte så mycket nu, utan jag gör detta för min skull. För oavsett hur jag än vrider och vänder så kommer jag alltid fram till varje sak. Jag är en egenföretagare och jag vill leva på min kreativa sida. 
Jag tittar på klockan och dricker en STOR kopp kaffe med mjölk i och undrar hur mycket jag egentligen ska skriva. Jag ser ut som ett troll på huvudet och bör fixa mig iordning innan det blir dags för jobb.
 
Det har tagit mig tid att utvecklat mitt stora intresse (2009) Och många frågar om tips och så. DEt kommer ofta upprepningar om hur jag gör saker, köper material osv. Jag är trött på sådana frågor nu utan vill att ni tar en titt i arkivet så hittar ni svar. Och vissa grejjer få bli mina hemligheter. En konstnär vill inte dela med sig allt. Ha den förståelsen.
 
Jag mailade till exempel en tjej i Hawai som gjorde helt otroliga verk och jag frågade lite saker. Hon ville inte dela med sig allt. Vilket jag har stor respekt för. Man får helt enkelt klura ut själv vissa grejjor och hur du ska arbeta fram bästa resultat.
 
Men över till saken... Jag ska försöka att börja blogga på min hemsida. Vilket jag har skrivit förr. Men det är dags nu! Ska bara försöka få iordning på den. Jag till klantarsel har lyckats på något vänster att radera den från hemsida.
 
Just ja! instagram har ju dom flesta idag!
 
Om ni skulle vilja följa mej så heter jag aspmo där
 
 
 
 
 

RSS 2.0