Jag har det bra!

Så, inte trodde jag att jag skulle skriva mer i denna bloggen eftersom jag trodde jag hade tappat stinget totalt. Efter min utomlandsresa på två veckor så var det mycket som förändrades hos mig och jag började tänka lite klarare. Jag har en massa ideér jag VILL förverkliga! Jag sitter faktiskt näst intill varje dag vid mid pysselbord och skissar och klurar. Det är ett sätt för mig att koppla av och komma bort lite.
 
Just dom här kraven jag har haft tidigare på mig själv finns inte så mycket nu, utan jag gör detta för min skull. För oavsett hur jag än vrider och vänder så kommer jag alltid fram till varje sak. Jag är en egenföretagare och jag vill leva på min kreativa sida. 
Jag tittar på klockan och dricker en STOR kopp kaffe med mjölk i och undrar hur mycket jag egentligen ska skriva. Jag ser ut som ett troll på huvudet och bör fixa mig iordning innan det blir dags för jobb.
 
Det har tagit mig tid att utvecklat mitt stora intresse (2009) Och många frågar om tips och så. DEt kommer ofta upprepningar om hur jag gör saker, köper material osv. Jag är trött på sådana frågor nu utan vill att ni tar en titt i arkivet så hittar ni svar. Och vissa grejjer få bli mina hemligheter. En konstnär vill inte dela med sig allt. Ha den förståelsen.
 
Jag mailade till exempel en tjej i Hawai som gjorde helt otroliga verk och jag frågade lite saker. Hon ville inte dela med sig allt. Vilket jag har stor respekt för. Man får helt enkelt klura ut själv vissa grejjor och hur du ska arbeta fram bästa resultat.
 
Men över till saken... Jag ska försöka att börja blogga på min hemsida. Vilket jag har skrivit förr. Men det är dags nu! Ska bara försöka få iordning på den. Jag till klantarsel har lyckats på något vänster att radera den från hemsida.
 
Just ja! instagram har ju dom flesta idag!
 
Om ni skulle vilja följa mej så heter jag aspmo där
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0