Glassbeställning:)

img_3757 (MMS)

Glassbeställning:)


Träning gånger 2 och typiska funderingar.

Jag älskar att träna. Jag erkänner... Men någon gång händer det att jag helst inte vill, eller har inte tid pga av att jag vill sitta hemma och pyssla med min käraste lera.

Den ger mig frid och jag är i en helt annan  dimension.. Känns det som. Det är absolut ett sätt för mig att koppla av och vara någon helt annanstans. NUET.

Idag har jag tänkt på vem jag är som person och hur jag funkar med andra. Jag är totalt nerkärad i personer som är sig själva och BJUDER på sig. Att dom vågar. Dom i mina ögon är otroliga!

Jag själv har aldrig varit den typiska tjejiga tjejen utan mer en pojkflicka som gillar att hänga med lite lättsamma personer. Jag vågar framför allt bjuda på mig och är lite mer den flummiga typen. Har alltid fått höra det och tror dessvärre inte det finns att göra nånting åt det. Jag måste försvinna iväg ibland någon annanstans:) Jag har inte många nära vänner, men då få jag har är guldklimpar och är väldigt likasinnande. Staffan, Åsa & Ida. Vad vore jag utan er?

Men jag ska också erkänna att jag ibland att jag saknar att få vara med ett riktigt tjejgäng någon gång. Vet dock inte hur det är i och med att det händer inte så ofta;)
Kan hända att jag avundas en del som lyckas att hålla ihop dessa tjejgäng utan tjafs o gnafs.

Har fått känslan ett par gånger att vissa tjejer kan bli osäkra i min omgivning eller i min närvaro? Jag må vara självsäker och stark men jag är aldrig den som vill klanka ner/se ner på andra. Aldrig! Tjejer är bäst, men jag tycker att vi kan bli duktigare på att våga bjuda på oss själva och stå på oss och vara ärliga. Istället att det blir skitsnack och avundsjuka. 


Det är nog därför jag ibland kan tycka att det är skönare att hänga med killar. För dom spelar nästan ingenting roll utan dom är som dom är.

Oj, vad jag springer iväg med detta inlägg. Hmm, det var nog för ikväll. :)


Vill också tillägga att min pojkvän är min själsfrände. Vi ihop= optimalt.
Vi är så lika och så himla kul ihop! :)

Hallo! Längesen jag ens ville blogga. Nu k...

img_0808 (MMS)

Hallo! Längesen jag ens ville blogga. Nu känner jag att det kliar lite i fingrarna har jag  har lite idéer. Synd bara att jag inte är hemma nu vid min pysselhörna utan jobbar en fin dag som denna. Vad det är tänkt så kommer jag sluta blogga ifrån denna sida. Men ni kan istället följa mig via hemsidan/shopen där jag har kopplat en blogg till:) kommer att bli kalasbra!:) Längtar hem till min älskling nu också... 21:30 slutar jag ikväll.


space leggings....

Föll pladask för dessa leggings!Finns att köpa HÄRKämparglöd

Oj, vad hårt jag sliter om veckorna. Jag är praktiskt taget aldrig ledig. Helgerna jobbar jag på Maxi och på veckorna är det företaget och en massa träning.
Jag klagar inte, jag fullkomligt ÄLSKAR det!
Men ibland tar det faktiskt emot. Typ i måndags... Då kände det som jag hade gått in i väggen.
Men att jobba med sin dröm är lyx. Jag håller tummarna för att det går vägen. För jag har så mycket att ge!
Drömmen när pengar rullar in.
Ja, solresa, kläder OCH en skitfin longboard jag har hittat. Men fanskapet går tydligen inte ladda upp här. Synd, hade velat visat den.

Facebooksida

Några fann inte min facebooksida. prova här istället :) http://sv-se.facebook.com/pages/PinkyBell/134382819996129

Hejsan Friends!:) Blir inte så mycket uppd...

img_8187 (MMS)

Hejsan Friends!:) Blir inte så mycket uppdatering här nu pga av webbshopen, men för ha lite koll så föreslår jag att ni går in och "Gillar" min Facebook sida. Lägger upp där ofta bilder på vad jag har gjort:) sök på Pinkybell bara:)


Va himla glad jag blev när jag kom hem frå...

img_1560 (MMS)

Va himla glad jag blev när jag kom hem från jobbet.:) sååå himla go är han :)


Så osugen!

Gick upp 06:00 imorse för att jobba med företaget. Herregud! Det känns verkligen! Jag är så jävla opepp och trött!
Ska senare till Maxi och jobba några timmar och sen igen för att gå igenom webbshopen med Tobbe (han som har gjort hemsidan)

Ha världens ultramega träningsvärk idag med. Det känns med andra ord, att jag lever....Fotade i min lilla fotostudio förut. Roligt att lägga bakgrund med presentpapper:)


ååååååh va sugen jag är på att gå ut och g...

img_2996 (MMS)

ååååååh va sugen jag är på att gå ut och gå:( tror jag blundar hela vägen!


SMS-inlägg

img_4882 (MMS)


Inspiration

Kommer ej ihåg vart exakt jag hittade dessa. Men vet att det var på etsy.com


Så otroligt fina! :)


Pastell - in my heart!


Godmorgon! Jag har laddat upp med kaffe, k...

img_8806 (MMS)

Godmorgon! Jag har laddat upp med kaffe, kvarg med kanel och granatäpplesaft och att jag för en gång skull ska försöka måla mina naglar:) blir ju alltid så jävla bråttom varje gång jag får för mig att måla dom. Så det blir bara kladd hela tiden. Det är en strålande morgon och jag ska ut och gå och andas in våren:)


Iväg till gymmet för att fläska ben och sp...

img_7894 (MMS)

Iväg till gymmet för att fläska ben och springa intervall. Nu ska det bli blodsmak i munnen!


Sommaren räddning

Staffans syster Maria hade tipsat om en grill som liknade en blomlåda som man kunde hänga på balkongen.
Självklart var jag ju tvungen att kolla upp detta och den finns på coolstuff .

Så jäkla VÄRT för oss som bor i lägenhet med balkong högst upp:) Vi har verkligen sol HELA dagen och det kommer bli så himla skönt när man kan gå ut och sätta sig och sola hela dagen och smutta på en kall öl/cider eller någon annan god dricka och bara känna:

- aaaaaah, detta är livet:)

Denna grill fungerar enligt samma princip som en blomlåda med den ytterst viktiga skillnaden att man grillar saker istället för att odla i den. Och likt en blomlåda kan du skruva fast den i valfritt räcke, till exempel ett sådant du har på din balkong. Men, som grillmästarens bästa vän, erbjuder denna grill ett otal möjligheter utöver att fungera som balkonggrill. Du kan skruva fast den på en vägg, ställa den på marken eller till och med mitt på bordet om du använder underlägg, eftersom kolen inte ligger direkt mot botten. Endast din grillfantasi sätter gränser. Så oavsett om du ska värma några hotdogs till barnen eller anordna ett stenhårt vikingablot - gör det där du vill, inte där din grill vill.

BBQ-Grill Bruce är tillverkad i Europa av robust stål och väger 6 kg. Det är alltså en stabil grill av bra kvalitet vi talar om!

Finns här :)   http://www.coolstuff.se/BBQ-Grill-Bruce


Dagens lunch, kebabsallad me fetaost och ä...

img_7564 (MMS)

Dagens lunch, kebabsallad me fetaost och ägg! :)


Nu är det allt eller inget som gäller! Nu ...

img_0378 (MMS)

Nu är det allt eller inget som gäller! Nu blire powerwalk!:)


Är nu påväg hem till pappa för att dricka ...

img_4245 (MMS)

Är nu påväg hem till pappa för att dricka lite kaffe och lära mig bokföring. Produktiv var ordet! Idag har jag gjorde smycken, skickat mail till företaget i USA. (Skatersocks) beställt visitkort,och beställt me material från HongKong:)


SMS-inlägg

img_2153 (MMS)


"kakorna" har fått färg;)

img_3970 (MMS)

"kakorna" har fått färg;)


Lite skapande:) strössel, glass lite kakor...

img_8670 (MMS)

Lite skapande:) strössel, glass lite kakor som ska torkas och sen målas på lite brun färg för att få den "brunbrända" effekten.


Måndag och en jävla start'!

Har pussat min älskling iväg till sitt jobb. Han är nog det kramigaste personen som finns i hela världen! Så himla go och allt som han säger är så jäkla fint. Jag älskar han från djupet av mitt hjärta. Totalt! ♥


Nu på senaste har jag verkligen blivit trött på människor som inte kan beté sig själva. Jag förstår inte riktigt vad det är som är problemet?

Skvallerkärringar som går nåt fruktansvärt igång på skvaller och kan inte se nån i vitögat att prata med. Utan ALLA får veta innan det når en själv som det handlar om?

Jag som person FÖRAKTAR skitsnack. Jag talar DIREKT med personen. Jag är benhård med sådant.

Det är jävla hyckleri överallt.

Gah! Blir så trött på detta. Och det är oerhört FÅ så bringar mig glädje på RIKTIGT. Man märker tydligt idag vem som är uppriktiga människor och kan stå på sig själva. Och vilka som är äkta!


Skitsamma! Orka gå in på tankar här. Finns väl säkert skvallerkärringar som suger in allt som en svamp och måste berätta vidare.
Nog om detta!

Tog ett par bilder hemifrån:)

Hylla i köket som jag målat vit:) 


Jag och Staffan hittade denna underbara hallhylla på secondhand för 300 kr. Vi föll för den båda två:)

Som dom flesta vet så tar det fan tid att gör iordning i hemmet och komma till rätta med flesta saker. Jag längtar verkligen till dagen då det känns som att det är fullbordat:)


Nu måste jag jobba med företaget och sen blire och träna bort helgens kaloribomber.


12 timmars jobb

Dead man walking.... Slut, kaputt, finito.... Allt på en och samma gång.

Ska nog ta och käka lite tacos innan läggdags. Det är jag värd.

Höger eller vänster på en gångbana?

Har fått svar om att jag hade gjort fel med att gå på höger sidan. Självklart var jag tvungen att kolla upp detta!
Det är alltså inte bara jag som har blivit upprörd över detta med vilken sida. Här säger transportstyrelsen att det inte finns någon generell regel på en gångbana.Artikel: http://nwt.se/karlskoga/article584529.ece

LÄS OCKSÅ:
Gå på vänster eller höger sida? 16/9

 

I Karlskoga finns långa sträckor med kombinerad gång- och cykelbana. Men det finns inga generella regler för vilken sida man ska gå eller cykla på inom respektive bana.
Foto: Lasse Sjöberg

Gående som korsar gatan hur som helst, långt ifrån övergängsställena. Gående som går kors och tvärs på trottoarer och gångbanor. Gående som, kort sagt, struntar i alla trafikregler och allmänna förhållningssätt i trafiken.

Flera läsare har hört av sig och irriterat berättat om detta, och efterlyst ordning och regelefterlevnad.

Vad gäller då för gående, Mats Carlsson som är trafikansvarig vid polisen i Karlskoga?

Ska möta trafiken

– Grundläggande kan man säga att man ska gå så att man möter trafiken, att man ser den trafik som kommer emot en på samma väghalva, svarar Mats Carlsson.

Man ska alltså gå på vänster sida, om det inte finns trottoar eller gång- och cykelbana.

– Om det inte finns någon trottoar på vänster sida, utan bara på höger sida går man på den, säger Mats Carlsson.

I Karlskoga har vi långa sträckor i centrum med kombinerad gång- och cykelbana.

Ingen generell regel

– Här finns markeringar på asfalten som visar var gående respektive cyklister ska hållas, och principen är att gångdelen ska vara längst in, säger Mats Carlsson.

Till trafikantkategorin gående räknas också sparkåkare, rullskidåkare och rullskridskoåkare.

Ska gående hålla till vänster eller höger på en gångbana eller gång- och cykelbana?

Det finns inga generella regler för vilken sida man som gående ska använda, upplyser Transportstyrelsen på sin sida med trafikregler för gående.

Ögonkontakt med mötande

– Som i alla sammanhang i trafiken gäller ögonkontakt med den man möter, så att man kommer överens vilken sida man ska välja, säger Mats Carlsson.

Korsa gatan eller vägen på ett övergångsställe, är en annan regel. Men i Karlskoga har man tagit bort ett 100-tal övergångsställen, helt enkelt därför att de flesta struntar i dem och går över där det passar. Vilket också är helt tillåtet – om man gör det utan att skapa fara eller olägenhet för trafiken.

Att stanna vid ”röd gubbe” i korsningar med trafikljus är en självklarhet, eller?

Röd gubbe

Nja, inte för alla.

– Det är straffbart att gå mot röd gubbe, men man får göra det, säger Mats Carlsson lite kryptiskt.

– Man blir inte straffad om man går mot röd gubbe, om det inte händer något. Ställer man till med något, kan man bli fälld får vårdslöshet i trafik.

Mats Carlsson upplever inte att det är några stora problem för gångtrafikanter i Karlskoga. Dock skickar han med detta budskap:

– Använd reflexer när du är ute och går i mörkret. Du ser förstås själv var du går, men bilisterna ser dig inte.


Träning och kost!

Dagens!

Banan och 2 koppar kaffe

Powerwalk 45 min

stekt spätta, broccoli och remouladsås

två ägg med lite randig kaviar

gymmet: 20 min rask gång på rullbandet.

Rygg, biceps & mage 25 min. Tuuuuunga vikter.

Proteinshake.Påminnelse till mig själv. Drick MER vatten!!!


Sticker till gymmet för att biffa till mg ...

img_9592 (MMS)

Sticker till gymmet för att biffa till mg lite. Finns det några träningstyper här inne och läser?:) skulle man kanske skriva lite mer kost och träning? Jag tycker det är jättekul!:) Men jag har valt att hålla det lite borta från bloggen för att jag tror att är intresserade av lera som läser här. Haha!


Longboard!

I sommar blire att åka longboard och cruiza runt lite! :D


Måste bara skaffa mig en långbåååååååård först!

Och förhoppningsvis har jag lika god balans som jag hade när jag var liten och åkte skateboard:)


Livsfarliga och bara helt fel.

Idag när jag var ute och promenerade så går gick jag på höger sida på gatan. Alla vet väl att det är högertrafik som gäller?! Och att man går på HÖGER sida.
Ja, då kommer det en tant som går på sin vänster (min höger sida) Och jag tänkte väll att hon kanske byter snart så fort hon ser mig. Men nejdå, av ren vrånghet så håller hon ut och går nästan på mig?! Det var jag som va tvungen att byta sida. Då tänkte jag: -jävla kärring!!! Tror jag tänkte så högt att hon nästan hörde mig. Mitt suckande borde hon ha hört.

Äldre människor är fan livsfarliga och skiter i allt. Och dom tycker att vi ungdomar är hänsynslösa och inte vet något. Ta er i baken säger jag bara!!

Äldre är absolut livsfarliga i trafiken. Dom fattar ingenting och dom tror att dom har företräde HELA TIDEN. Spelar ingen roll om det är obevakad övergångsställe. DOM kör på dig när du går!

Dom kan inte plocka upp efter sin hunds stora bajskorv som den har precis lagt MITT PÅ VÄGEN!
Nej, för korven plockar väll upp av sig själv?!  Dah!

Dom tar 1000 år i kassan när dom ska betala för att dom har 10000 rabattkuponger och felar det 10 öre så blir det ett jävla liv.


Jag är trött för att ca 90% av den äldre generationen är så jäkla trångsynta och tror att dom vet bäst.


Söt tant:)

Körv me brö!En specialbeställning som en vän gjorde till sin tjej:)

Superkul! :D


Idag står städning och träning på schemat....

img_0011 (MMS)

Idag står städning och träning på schemat. Ska iväg nu på 45 min rask powerwalk och posta lite beställningar:) bra dag!:)


RSS 2.0