beställt!

Tjoff! Beställde en ny personlig almanacka. Den ska hjälpa min förvirrande hjärna genom detta år. Asbra!
 
 
 
(soffa från trademax.se)
 
 
 
 
 
 
 
 
Sneaker från nikehightopsale.com

Jag lever.

Nästan, denna månad har nog varit den jobbigaste i mitt liv. Och den är inte över ännu! När jag menar "jobbigaste" så menar jag den mest utmattande och tröttaste. Jag har varit igång konstant sen i mitten på augusti. Ingen paus alls. Det har varit vanligt jobb, Pinkybell på marknader varje helg, flytta, måla i nya lägenheten. fixa beställningar, nya smycken. 
 
Och jag behöver en almanacka!!! Fy fasen vad mycket det är att ha koll på. 
Nu sitter jag här med världens dundervärk i ryggraden. Vet inte riktigt vad det har med att göra. Först var det svanken och nu hela ryggen. Jag kan säga att jag längtar så fruktansvärt mycket till att bara landa i vår nya lägenhet, jag kan börja träna som en tok och gå ner lite kilo (ja, det har blivit för mycket Ben & Jerrys på det senaste) och att jag får starta alla mina projekt för Pinkybell. Som alla kanske vet som läser här att jag har en webbshop också så inte har trätt i verk ännu. www.pinkybell.se  Jag har försökt men så har det bara blivit fel. Det ser ju lite konstigt ut på hemsidan eftersom bilder är inte uppe ännu och jag har lyckats gjort lite fel här och där.
 
Men mina planer är att jag ska börja blogga där dagligen och att produkter ska komma upp på hemsidan som ni kan beställa. DEt kommer bli awesome. Jag har STORA visioner :)
 
Happ, så är läget iaf. Skulle kunna skriva mycket till om vad som händer och sker, tankar och funderingar. Men det gör jag inte denna gången =)
 
Denna dagen kommer bestå av
 
*Sätta in alla mina miljoner på banken
*Fixa ny almenacka
*Beställa soffa
*Beställa mina drömmars sneakers
*Tvätta tvättjäveln som är grotesk stor nu. 
 
 
Man märker ganska snabbt när man behöver tvätta-  Man har bara äckliga små trosor kvar som skaver. Den gränsen överträdde jag för lääääängesedan.
 
 
 
 
Peace!

På gång! igen..

Har varit himla hektiskt nu i ett par veckor. Har varit på Oxhälja, som för övrigt gick jättebra! Nu till helgen, eller ja imorgon tar jag mitt pack tidigt på morgonen till Torsbymarknad. Ska bli väldigt spännande hur Pinkybell blir mottagen där. Hoppas på att det blir bra!:)
 
Till veckan som kommer ska vi börja med att måla om vår nya lägenhet. Törs jag säga att det kommer bli den grymmaste lägenheten i Karlstad? 
 
Vi har turen att ha den bästa graffitimålare till vän som ska hjälpa oss att göra en fondvägg. Kommer bli sjukt snyggt!
Vi ska köpa en ny och fin Divansoffa med=)=)=)
 
Mycket grejjer på gång nu och jag har egentligen inte tid att sitta här. 
 
 
Tjoff!!! 
 
Säger HEJ och välkommen till alla nya besökare! :) 

RSS 2.0