Tidig kvällMagupdate! Lite skillnad än magrutorna jag hade:)
Vaknade upp nyss i soffan med en snuffandes och lika trött sambo brevid mig. Så fort jag vaknade så sparkade lilla E i magen. Väldigt skönt uppvaknande måste jag få säga:)

vad gör jag?:)
Roliga kläder!

Hittade dessa från en sida som heter
 
http://1991inc.com
 
 
 
 
 
 
 

Spark spark!

Nu sparkas det för fullt i magen. Lilla fisen verkar inte tycka om när jag sitter/ligger still. Men det är så himla häftigt att få känna dom där sparkarna! Förra torsdagen var första gången jag kände en spark. Det var när jag lade mig. Staffan kände för första gången på lördagen när vi kikade på tv:)
 
På min önskelista just nu till jul är detta=)
 
Snuttefilt från Babyroom
 
 
Leksak från Babyroom
 
 
Leksak från Babyroom
 
Barn "Fyll-i-bok" från Adlibris
 
Gips från Panduro 
 

Fortsättning på julhörnan:)

 

kunde inte riktigt låta bli;)
Iced fancies!

 
 
 Älskar dessa!
 
 
 
 


Värt att läsa!

Blondinbella har skrivit ett bra inlägg. Håller med henne till 100 %. Alla graviditeter, förlossningar och barn med sina behov är helt olika. Det sticker verkligen i folks ögon när andra har det mer "lättare". Jag tror det har mycket i fråga med inställning, uppfostran och hur föräldrarna samarbetar. 
 
Eftersom detta kommer vara väldigt aktuellt för mig framöver så är jag väldigt intresserad av artiklar och åsikter. Man ska aldrig jämföra graviditeter för det är så himla individuellt. 
 
http://blondinbella.se/2013/12/sa-bra-som-det-ser-ut/
 
 
 

Julen hos oss!

Julen har verkligen satt igång här hemma! Jag älskar allt som har med jul "innan jul" . Förberedelser, bakning, julklappar och en massa pyssel. Här är några bilder från min och Staffan julhhörna med julkalander:) Mer bilder kommer inom kort:)
 
 
 
 

Lyckan är obeskrivlig!

1 maj beräknar vi få en liten pojke. Denna lycka går inte jämföra med något! Vi ser så himla mycket fram att få träffa dig!
RSS 2.0