Längtan

Nästa tisdag är en dag som jag har längtat till så lääääänge!
Snälla låt dagarna gå snabbare! ♥
 
 

Naglar!

Denna kväll har jag målat mina naglar. Fick lite "barbiekänsla" över det hela:)


Rusta äger under juletider

Jag är inte den som pyntar rött under julen.. Det ska vara MYCKET färger!
Rusta har som sagt är riktigt coolt utbud vad det gäller julen. Granar i olika färger, tomtenissar, adventstakar i glittriga färger och julpynt som är allt från dinosaurier till cupcakes. Jag älskar det!
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade från Rusta
 
Nu ska jag sätta mej ned min min fina pojvän i soffan och äta hemmagjord pizza=)
 
 

Fräsiga naglar!

 

Att vara mitt i något..

Mörkare dagar får ma leta efter. Herregud vad dystert väder det är ute! Nästa så jag längtar tills den första snön lägger sig så det blir lite ljusare ut. Jag längtar till det första julbordet, första advent och första paketet jag ska få öppna i min julkalender. 
Varje år så har jag fått ett jättefint julträd med 24 julklappar i. Det gör så att det blir så mycket lättare att gå upp från sängen varje morgon i december. Sen när 24 julklappar är passerade så blir man faktiskt lite ledsen och längtar till nästa jul igen.
Traditionen försöker jag ta vidare. Staffan fick förra året sin egna fina julgr4an mad 24 klappar i. Det ska han få detta år med. Och nästa, året efter det och året efter det:)
Mysigt att stå upp tillsammans och letar efter sin julklapp. Sätta sig ned vid bordet, tända ljus, koka kaffe och öppna tillsammans.
                                                                          Jag njuter.
 

RSS 2.0