Musikvideo av Knekta Kungar.

Knekta kungar är ett band från Kristinheman som jag har lärt känna via Staffan. Dom gör asgoa låtar och nu har dom gjort en musikvideo som jag och Staffan och många vänner där till har fått äran att vara med:)
 
 

endorfiner

Idag ska endorfinerna spruta!! Jag ska träna på gymmet vilket va väldigt längesen nu!


Idag. ..

Idag är ingen vanlig dag, för jag är just nu lyckligast i hela världen:)


otroligt tröttIbland blir jag så oerhört trött på att jag har en supermobil som ständigt är uppdaterad med allt. Jag är fan trött att vara uppdaterad med all typ av skit jag läser. Har lust att slänga in mobilen i väggen... Den ger mig fan huvudvärk.

Vaken med tuppen.

Jag sover mycket nu för tiden.. Har väll kanske med årtiden att göra. Igår somnade jag halv nio efetr att varit ute på middag med Staffan på Texas Longhorn. Mitt favoritställe och som vanligt så smakade maten helt fantastiskt. Så jag vaknade klockan sju imorse, klarvaken.
Idag är det en sån dag man ska ta tag i saker som man inte hinner att göra på vardagarna. Som att storstäda, fixa det nya terrariumet för husdjuren, träffa folk....
Helst skulle jag bara vilja slappa i soffan med min snuggrugg (En fleecefilt med armar) och en fet gofispåse framför 10000 avsitt med Dexter.
 
 

Ibland

..Så önskar jag att jag var bra på att sticka..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0