Vem blir du min lilla goding i magen?=)

 
 
 

Lösenordsskydda min blogg?

Jag tror jag blev lite hormonsur här för någon vecka sen och ville egentligen ta bort min blogg, men ändå inte. Jag är så jäkla kluven nu när jag är gravid. hahahaha! Det som får mig att må bra är god mat, Staffan och min käraste lera. Sen kan jag ju knappt röra på mig på grund av mitt bäckenbesvär. Känns skittråkigt faktiskt. Jag är så avundsjuk på dom som går en hel graviditet utan några problem alls.
Jag vill verkligen vara en av dom. Från att vara superaktiv till en soffpotatis. Yeiiiiih! Ingen höjdare. När våran lille skrutt är ute så blir det många promenader i solen med vagnen. Jag längtar! 
 
Har beställt detta från Babyshopen :)
 
 
 
Beställde i storlek 62 (2-4 månader)

Varför läser du min blogg?

Jag ser att jag har en del läsare varje dag som läser min blogg när jag uppdaterar och även inte uppdaterar så skulle jag vilja höra lite från er.
 
 
Det skulle vara skönt att veta!:)
 
Jag tar gärna emot om vad skulle vilja se mer av osv.
 
 

Smarrig bild!

Två av alla cupcakeshalsband jag har gjort:)
 
 
 

Grön fondvägg

Till helgen tänkte jag skulle dra på mig ett projekt! Grön fondvägg i sovrummet!
Både jag och Staffan är väldigt förtjusta i grönt:)
 
 
 
 
 
 
 

Magen

Det största och det mest som kretsar kring nu är min lilla i magen. Han börjar bli riktigt stark och sparkar hårt när mamma skrattar eller äter clementiner....Han gillar också att böka omkring när det är sovdags.
Varje dag är en dag närmre tills vi verkligen får träffa dig. ♥ Vi längtar så himla mycket!
 
 
Jag är lite större nu än vad bilden visar. :)
 
 

Bakelse!

 
Med och utan blixt från mobilen:)
 

Nya bubbelbrev!

Rosa bubbelbrev fick jag hem igår som jag ska skicka mina smycken i. Lite roligare än dom tråkiga vita=)
 
 

Början på en cupcakeIdag har jag experimenterat en del för att försöka få till en någorlunda realistisk cupcake. Helt okej början... frosting och glaze ska på också:)

Gravidyoga!

I julklapp så fick jag gravidyogakurs på 9 tillfällen av min underbara sambo. Idag är det premiär och det ska bli sjukt spännande!
 
 
 

Bakelse!

 
Jag satt och googlade på bakelser och visste exakt vad jag skulle göra:) Jag som är en liten sockergris skulle gärna vilja äta sån här... Fast riktig då. Den är 2x2,5 cm. 

Minivåffla

 
En minivåffla med glass, sylt och bär=)

Handikappad

 
Samma visa varje gång jag ska försöka gå ner på stan och kolla runt i butiker. Jag blir så jävla arg på att jag är tvungen att gå myrsteg och så jävla ont i bäckenet. Jag känner mig helt överflödig.
 
Det begränsar mig något fruktanvärt. Så nu ska jag sitta här... Jag och min fimolera.

Cupcakes

Små cupcakes som ska bli små söta knappörhängen:)
 
 
 

Restless legs!

Denna natt har varit jobbig som tusan. Det kliar och gör liksom ont i mina ben!!! Så himla svårt att ligga still. Oftast har jag fått dom här besvären förr efter att ha tränat riktigt hårt, tävlat eller har varit med i någon dansföreställning. Men nu när jag är gravid... när jag är som minst aktiv. Jag sover med en kudde mellan benen för att det ska bli lite mindra besvär.
 
Vad andra för besvär har jag träffat på? Jo, jag har bäckenbesvär. Redan i vecka 18 så fick jag en knivskarp smärta i bäckenet som gjorde att jag inte kunde röra på mig...överhuvudtaget. Jag blev liggandes helt paralyserad. 
 
Det som händer i min kropp är att ligamentet töjs och och jag blir nästan som ett gummiband i bäckenet. Just för att jag ska kunna pressa ut en människa i maj:)
 
Det blir ökad aktivitet och jag har inte så mycket stabilitet i kroppen just nu. Jag sitter mycket på jobbet, lyfter ingenting för då kommer besvären på en gång. Och kroppen blir snabbt trött...
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Försök att alltid stå med tyngden jämt fördelad på båda fötterna. Undvik att vila på ett ben och skjuta ut höften åt sidan när du står.
 • Sitt alltid ned när du tar på strumpor och skor.
 • Gå med korta steg. Ta det lugnt. Stressa så lite som möjligt, då du annars kanske gör häftiga, för stora rörelser som gör att du får mera ont.
 • Undvik att gå på ojämnt underlag - leta plana promenadstråk.
 • Undvik trappor. Går inte det ska du gå uppförs med "småbarnssteg" dvs att du sätter ned båda fötterna på varje trappsteg, stiger ihop med fötterna, innan du tar ett nytt kliv. Nerför kan det vara lättare att göra på samma sätt fast gå baklänges.

 • Sätt dig inte i för låga stolar/fåtöljer - välj om möjligt högre alternativ att sitta i. Använd kudde som svankstöd (bra att ha med sig om man går på bio el. dyl).
 • Undvik att sitta med benen i kors. Det ger asymmetrisk belastning och dragning i dina bäckenleder och du får ont. 
 • Variera sittställning ofta, känn efter att du har bra stöd.
 • Vid uppresning från sittande till stående - håll benen något tätare tillsammans än axelbrett alt. helt ihop, ta hjälp av händerna på armstöden.
 • Undvik att bära. Måste man gå och handla mat - fördela i två kassar och bär en i var hand. Bäst är ryggsäck. Men som sagt, helst inte bära alls. Tunga handväskor över axeln går helt bort.
 • Viloställning som brukar kännas mest behaglig: Sidoläge med kudde som stöd under mage och midja och mellan underbenen. OBS den ska avlasta både knä och fot.
 • Träning under graviditet är bra. Rör på dig på det sätt som känns bra för dig. Du ska dock sänka din träningsintensitet och inte pressa dig själv under graviditeten - oavsett smärtor eller ej! Det finns bra anpassad träning i vatten och på land att tillgå om du är intresserad - fråga din sjukgymnast. Om någon övning som rekommenderas gör ont så ska du inte upprepa den - du känner din kropp och bara den kan tala om vilka begränsningar just du har.
 
 
 
 
 
 
MED ANDRA ORD....HERREGUD VAD JAG LÄNGTAR ATT KÄNNA MIG NORMAL I KROPPEN IGEN OCH FÅ TRÄNA HÅRT IGEN!!!
 

Nike Air max 90

Kan nog vara det finaste modellen.. Jag skulle vilja beställa alla!!!
 
 

HundraåringenDenna film får ni se nu!:) Min bror är med som stuntman i denna:)

Grönt är skönt!

 
Crescent Trike i grönt står högst upp nu på listan.
 
 

Mitt lekrum

 

Min lilla fis.

 
Ibland förstår jag inte varför jag har kvar denna blogg. Jag bloggar ju ändå nästan aldrig! Kanske för att jag känner mig att jag har dragit mig tillbaka och blivit en del privat av mig. Men ibland så får jag värsta suget på att blogga igen!
Det mesta som kretsar i mitt huvud nu för tiden är min lilla sprattlande bebis som finns i magen. Det är en helt galen känsla att jag ska få en liten pojke med den personen jag älskar.
I maj kommer våra liv bli helt förändrade med en helt ny mening. Ofattbart! :D
Kreativiteten flödar i hemma men det är heller ändå inget jag delar med mig med. Vilket är väldigt synd. Jag har ju ett företag och en webbshop som har legat för länge för att bli igång. Så rätt dåligt samvete har jag för det. Men om jag ska vara mammaledig så kommer nog inte min prio var att sköta ett företag utan mer att se till att min lilla fis får all energi och uppmärksamhet av mig:) 
 
ÅÅH vad vi längtar efter dig min skrutt!!!

RSS 2.0